top of page

Yoga in moederschap

Yoga tussen het speelgoed.


Vijf of tien minuten je aandacht naar je lichaam als ze slapen, als ze aan het spelen zijn.

Aarden, ademen. Gedachten vliegen in het rond. Toch doen.


Lichaam-geest kalmeren.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het zijn de kleine dingen!

Als ik terugkijk concludeer ik dat ik sinds het moederschap ben gaan leren, gaan ervaren, dat kleine toevoegingen een groot verschil maken in het gevoel van balans. Vervulling was eerst behaald bij wa

'Asana'

Ik verzorg mijn lichaam. Door houdingen het lichaam openen. Vrijer van weerstand. Vrijer van eventuele kwaadheid of oordeelloosheid oefenen. Door met aandacht, geduld, overgave houdingen te doen; voor

Tevredenheid als leefstijl

Gaat het meer over tevredenheid misschien dan over wat we doen? Dagelijkse meditatie, gezond eten, voldoende beweging; allemaal zaken die bijdragen aan een energie gevend leven. Ik dacht dus wat jaren

Commentaires


Tags

bottom of page