Mijn waarheid, de waarheid?

Ik denk dat het zo zit. Ik denk dat het zo het beste is.

Lukt het mij om me met name met mezelf te bemoeien?

De ander zijn/haar eigen keuzes te laten maken. De ander zelf verantwoordelijk te laten zijn?

Ik kan mezelf uitnodigen tot meedenken en vragen; "is mijn hulp/mijn visie gewenst?"

Of door mijn bemoeizucht heen te ademen.Recente blogposts

Alles weergeven

Het zijn de kleine dingen!

Als ik terugkijk concludeer ik dat ik sinds het moederschap ben gaan leren, gaan ervaren, dat kleine toevoegingen een groot verschil maken in het gevoel van balans. Vervulling was eerst behaald bij wa

'Asana'

Ik verzorg mijn lichaam. Door houdingen het lichaam openen. Vrijer van weerstand. Vrijer van eventuele kwaadheid of oordeelloosheid oefenen. Door met aandacht, geduld, overgave houdingen te doen; voor

Tevredenheid als leefstijl

Gaat het meer over tevredenheid misschien dan over wat we doen? Dagelijkse meditatie, gezond eten, voldoende beweging; allemaal zaken die bijdragen aan een energie gevend leven. Ik dacht dus wat jaren

Tags