top of page

Bewust zwanger zijn, bewust moeder zijn.

Mijn hart als regressietherapeut én als moeder maakt een sprongetje als ik deze podcast luister.

Iemand bevlogen in het werk rondom conceptie, zwangerschap en geboorte.

Hoe essentieel deze tijd in de ontwikkeling van ons menszijn al is.


Zelf ben ik me daar al wat jaren bewust van. Zo neem ik dat ook zo bewust mogelijk mee in mijn moederrol.

In deze podcast vind ik iemand die het zo helder kan overbrengen.

Inspirerende visie die de wereld in moet!


Bij Studio Pit is er ook werk te doen in vroege levensfase, onbewuste mensthema's.

Waardevol werk.
Recente blogposts

Alles weergeven

Het zijn de kleine dingen!

Als ik terugkijk concludeer ik dat ik sinds het moederschap ben gaan leren, gaan ervaren, dat kleine toevoegingen een groot verschil maken in het gevoel van balans. Vervulling was eerst behaald bij wa

'Asana'

Ik verzorg mijn lichaam. Door houdingen het lichaam openen. Vrijer van weerstand. Vrijer van eventuele kwaadheid of oordeelloosheid oefenen. Door met aandacht, geduld, overgave houdingen te doen; voor

Lucht

Comments


Tags

bottom of page