Mijn kinderen leren met dat..

Bij mezelf blijven.

Kleiner maken van het leven.

Meer ruimte voor de liefde, de verbinding.

Overgave. Geduld. Terug naar het wijzere deel, vanuit liefde.

Daar het geluk vinden!

In het kleine. In het moment. In mezelf. In het er zijn.

Recente blogposts

Alles weergeven

Het zijn de kleine dingen!

Als ik terugkijk concludeer ik dat ik sinds het moederschap ben gaan leren, gaan ervaren, dat kleine toevoegingen een groot verschil maken in het gevoel van balans. Vervulling was eerst behaald bij wa

Verdraagzaamheid

Heb jij ook van die mensen in je nabije omgeving die jou irriteren? Ze doen van alles 'stom' in jouw ogen. Mooi! Want daar ligt een uitgelezen kans voor jou om te oefenen in verdraagzaamheid. Acceptat

Emotionele onafhankelijkheid

Emotionele onafhankelijkheid. Zullen we het ooit bereiken? Ik denk het niet en dat is volgens mij ook geen probleem. Het opmerken van de reactie in mijzelf als mijn partner zich door iets bedrukt voel

Tags

Studio Pit

Saturnusstraat 25

3585 PB Utrecht

KVK: 53220579

BTW: NL002161256B82

Tel: 06 121 55 799

  • Facebook
  • YouTube
  • SoundCloud Social Icon

© 2020 Annelies van Dam | Studio Pit

  • Black Facebook Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black SoundCloud Icon